Bitcoin-volumen, der ikke er påvirket af Tether’s (USDT) markedsdominans – Data viser

Tether’s USDT stablecoin dominerer kryptomarkedsvolumener, men data viser, at dets markedsværdi på $ 15,7 m ikke påvirker Bitcoins volumen negativt.

Tether’s (USDT) stablecoin har været det førende basepar for kryptokurver i over atten måneder.

Dette er en temmelig imponerende bedrift i betragtning af den igangværende retssag med New York Attorney General og de andre hyppige rygter om, at USDT ikke støttes tilstrækkeligt eller er underlagt myndighedernes rækkevidde.

USDT har også været den dominerende stablecoin i Kina, selvom landet forbød kryptovalutabørser i 2017. Dette skyldes, at store børser som Binance, Huobi og OKEx vendte sig til stablecoin som deres førende basepar.

Det er også værd at bemærke, at konkurrenter som USD Coin (USDC), TrueUSD (TUSD) og Paxos Standard (PAX) havde en samlet kapitalisering på $ 520 millioner i juni 2019. I samme periode havde USDT allerede samlet en markedsværdi på over $ 3,1 milliard.

I løbet af de sidste 15 måneder voksede Tether’s markedsværdi til 15,7 mia. $, Mens dets fire største konkurrenter nåede 4,1 mia. $. Uanset alle USD-opbakningskonflikter har USDT haft en markedsandel på næsten 80% af alle fiat-støttede stablecoins.

En næsten identisk historie bemærkes i handelsvolumener, hvor Tether dominerer med 75% føring.

Konsolideret kryptovolumen efter basepar

Data fra CryptoCompare viser, at USDT har haft en markedsandel på næsten 73% i løbet af de sidste tre måneder. Før der undersøges nærmere, skal det nævnes, at antallet vil variere alt efter hver dataudbyder, da nogle udvekslinger ofte er udelukket på grund af manglende gennemsigtighed.

På trods af disse uoverensstemmelser forklarede CryptoCompare forskningschef, Constantine Tsavliris, at:

„Med hensyn til Bitcoin-handel til USDT eller andre tilsvarende stablecoins som USDC eller PAX har vi ikke set et væsentligt skift i volumen.“

En stablecoin-rampe er irrelevant for Bitcoin-prisen

De fleste handlende er vant til at bruge Bitcoin (BTC) som den primære gateway til kryptovalutaer. Denne løsning kunne have været den eneste eller i det mindste den mest likvide for de fleste handlende i 2017 eller 2018, men da stablecoin-markedet voksede, steg volumener på altcoin parret med USDT.

Et bredere tilbud af altcoins-par fulgte de højere stablecoin-volumener, og da Coinbase, Huobi og Binance lancerede deres egne stablecoins, accelererede denne tendens.

Det ville være forkert at udlede, at Bitcoins faldende brug som den vigtigste rampe til kryptokurrency er skadelig for prisen. De, der erhverver BTC som en gennemgang, kan have øget volumenet, men brugt det samme beløb til at sælge det senere i bytte for altcoins.

Desuden, selvom man bruger stablecoins som den førende løsning på rampen, vil en del af denne strøm i sidste ende spildes til Bitcoin. Desuden er de fleste kryptoaktiver ikke direkte konkurrenter til BTC’s butik med værdi- og knaphedstilbud.

Chainlink tilstrømning og udstrømning sidste 24 timer

For eksempel viser diagrammet ovenfor $ 26,6 millioner i udstrømning fra Chainlink (LINK) til BTC i løbet af de sidste 24 timer. En lignende tendens opstod med de resterende altcoins, der bekræftede, at Bitcoin ikke mister volumen, da stablecoins etablerer sig som de dominerende basepar.

Ved at analysere det kombinerede kryptokurrencymarkedvolumen kan man bestemme, om stablecoins har øget den samlede markedsandel eller blot taget markeder væk fra Bitcoin.

Krypto-samlet marked 7-dages gennemsnitligt volumen, milliarder USD

Ovenstående diagram er sandsynligvis forbløffende selv for handlende, der oplevede den sene 2017-boble. Den daglige gennemsnitlige top på 36,6 mia. Dollar i januar 2018 kunne have været overdreven på det tidspunkt, men den er ret genert sammenlignet med det nuværende niveau på 100 mia. Dollar.

Uanset om falske mængder påvirker denne opfattelse, kan vi se, at der proportionalt har været en betydelig stigning. Denne volumenvækst falder sammen med stablecoin-udstedelsen fra $ 3,6 mia. I juni 2019 til den nuværende $ 18,9 mia.
Volumendominans er en nøglefaktor

Michael Saylor, medstifter og administrerende direktør for MicroStrategy, mener, at BTCs primære anvendelse er reservevaluta. Derfor konkurrerer den ikke med poletter som Ethereum (ETH) og stablecoins.

I modsætning til traditionelle Bitcoin-dominansdata baseret på markedsværdi inkluderer Saylors analyse kun mønter baseret på proof-of-work-mekanismer.

Selvom man sammenligner Bitcoins volumen med en bredere aktivbase, svarer det til de 20 største altcoins ’sum, når man analyserer gennemsigtig volumen.

Når man holder ovennævnte data i tankerne, er det sikkert