Prediksjon av Bitcoin kontantpris: BCH vil stige til $ 340, analytiker

Bitcoin Future prisforutsigelsen fra Zil antyder at kryptovalutaen snart vil stige mot $ 341-marken, etter å ha brutt over et synkende trekantmønster. BCH-prislinjen observerte takkede bevegelser i løpet av dagen.

Kryptovalutaen ble handlet innen $ 264 til $ 276-området 23. oktober. Prisen nærmet seg en dags høyde på $ 276,21 og falt til en dags lav på $ 264,17 i løpet av 24-timers handelen.

Prediksjon av Bitcoin kontantpris: Hvor er BCH på vei?

Bitcoin Cash har dannet et stort trekantmønster på det ukentlige diagrammet. Trading View-analytikeren Hossein Mansouri mener at kryptovalutaen er nær å se et oppbrudd, og det kan føre til at kryptovalutaen blir høyere.

Relativ styrkeindeks (RSI) ble registrert nær 55.00. Den tekniske indikatoren ser ut til å være på vei oppover, og kryptovalutas handelsvolum og prisvolatilitet har sunket sterkt. Dette indikerer vanligvis en kommende pause. En pause om den fallende trendlinjen vil bli fulgt av en ny test av den ødelagte trenden, ifølge analytikerens ide.

Hvis vi ser på diagrammet ovenfor, har prisen blitt støttet av en kontinuerlig stigende trendlinje fra slutten av 2018. Dette store mønsteret begynte å danne seg i slutten av 2017 da kryptovaluta begynte sin langvarige nedstigning.

Trading View-analytikeren Zil tegnet en ny synkende trekant på den daglige tidsrammen for BCHUSD-handelsparet. Prisen ser ut til å teste den fallende motstanden nær $ 270-merket.

Per analytiker vil kryptoen snart bryte ut av trekanten og bevege seg mot $ 341,48-salget for å ta et fortjenestemerke. Stop-loss-ordren ble plassert til $ 241,55. Dette betyr at hvis prisen tester den da ødelagte trendlinjen og faller mot stopptapet, vil denne bestillingen bli ugyldig, og handelsmennene foreslås å selge eiendelen på det tidspunktet.

Bitcoin Cash for å bryte over fallende trendlinje

Trading View-analytikeren Yoma tegnet en lang nedadgående trendlinje for BCHUSD på det ukentlige diagrammet. Prisen ser ut til å teste den fallende motstanden nå.

Den fallende trendlinjen startet tilbake i januar 2020. Hvis BCH får nok fart til å bryte over den fallende trendlinjen, forventes prisen å stige mot $ 375, og deretter vil $ 452 få fortjeneste.